hu | en

Bemutatkozás

A Bányai & Partners Consulting Kft. mögött egy több évtizedes magyarországi, és nemzetközi tapasztalatokkal valamint széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkező, kiválóan teljesítő csapat áll.

A mi erőnk a fejvadászat és a karriermenedzsment. Munkaerő-közvetítéssel foglalkozó vezetési tanácsadó társaság vagyunk. Egy hely azok számára akik karrierjüket másik szervezetnél szeretnék tovább építeni és egy hely azon gazdasági szervezetek számára akik szeretnék megtalálni azokat a leendő kollégáikat akikben minden esély meg van arra, hogy szervezetük elkötelezett tagjaivá válhassanak.

Célunk szilárd és hosszú távú kapcsolatot teremtve hidat képezni a két fél között.

Megtalálni a legjobb jelölteket és a tehetségeket nem könnyű feladat. Megtartani viszont őket még nagyobb kihívás. A Bányai & Partners Consulting birtokában van annak a tudásnak amellyel a legnehezebb kihívásoknak is megfelel globálizálódott gazdasági viszonyaink között. Innovatív megoldásainkkal partnerek vagyunk az emberi erőforrás profit termelő képességének maximalizálásában és a humán erőforrás folyamatok optimalizálásában.

Mi különböztet meg minket másoktól a piacon?

Üzleti filozófiánk az élethosszig tartó karriermenedzsment és gondoskodás. Mi barátként szeretnénk viselkedni ezért átlagon felül is teljesítünk. Személyre szabott támogatásunkkal a jelenben kívánjuk igazán megalapozni azon pályázóink jövőjét akik megtisztelnek minket bizalmukkal.

Munkatársaink

Bányai Tibor - ügyvezető igazgató

Pályafutását 1979-ben a hadseregben kezdte. Páratlanul sikeres karriert futott be. Végigjárta a ranglétra összes fokát, és szinte minden vezetői- és döntéselőkészítői pozíciót betöltött a dandárparancsnoki beosztásig bezárólag. A honvédelem kötelékében szerezte meg korszerű, vezetés- és szervezéstudományi, társadalomtudományi, természettudományi, műszaki tudományi elméleti és gyakorlati módszertani ismereteit, melyeket mind a mai napig kiválóan tud hasznosítani.

Mintegy másfél évtizede merőben új karriert kezdett és azóta HR területen ténykedik. Zöldmezős beruházások specialistája.

A világhírű japán TDK magyarországi vállalatánál humán erőforrás és adminisztrációs igazgatóként, a humán erőforrás teljes vertikumát felölelő tevékenységet végzett. 2000-ben lehetőséget kapott Hollandia második legrégibb vállalatánál a Ten Cate Enbi-nél egy zöld mezős beruházással kapcsolatos tevékenység megszervezésére. Majd a GE-nél a világ egyik legkorszerűbb HR rendszerében dolgozhatott. 2006-ban következett a Hankook Tire gigantikus beruházása, ahol humán erőforrás vezetőként segítette a HR teljes vertikumának kiépítését, működtetését egészen 2011 végéig. 2012-ben megalapította a Bányai & Partners Consulting Kft-t. 2014-tól két és fél éven keresztül az indiai Apollo Tyres első alkalmazottjaként a vállalat 475 millió eurós zöldmezős beruházásán több területért is felelős (közöttük HR) vezetőként dolgozott. 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett Master of Business Administration, korábban pedig a Lengyel Nemzetvédelmi Egyetemen okleveles katonai vezető diplomát. 

A Magyar Vöröskereszt gazdasági tanácsadó testületének valamint a Dunaújváros Felsőoktatásáért Alapítvány kuratóriumának volt tagja.

Lengyelül folyékonyan, angolul társalgási szinten beszél.

Vilner Péter - vezető tanácsadó

Munkássága a humán erőforrás szakmában több mint három évtizedes múltra tekint vissza. Legutóbb a Honvédelmi Minisztérium humánstratégiáért felelős osztályvezetőjeként dolgozott 2010-ig. Feladata volt - többek között - a humán erőforrás tervezés irányítása, a honvédelmi tárca humánstratégiájának kialakítása, a végrehajtás felügyelete, munkakörelemzés és értékelés, a jogviszonyhoz kapcsolódó jogalkotási feladatok végzése, a humán és személyügyi kontrolling tervezése, végrehajtása. Több éven keresztül felelt a honvédségnél szolgálatot teljesítő katonák karrier rendszeréért, a teljesítmény értékelés követelményeinek meghatározásán keresztül az értékelések megszervezéséért és végrehajtásáért. Kiemelt feladata volt a külföldi szolgálatot vállalók kiválasztása, felkészítése valamint a hazatérést követő beosztásba helyezésük előkészítése.

Részt vett a katonai alap- és felsőfokú képzések keretszámainak meghatározásában, felelős volt a hazai és külföldi beiskolázási, képzési tervek elkészítéséért. Fontos szerepet vállalt a katonai szolgálat egészét meghatározó jogszabályok kidolgozásában.  A humán- és személyügy területen szerzett tapasztalatát vezető katonai beosztásai is megalapozták.

A katonai pályafutása alatt megszerzett tudást és tapasztalatot hasznosítva szakértőként és elemzőként különböző polgári cégeknél dolgozott, majd saját céget alapítva, munka- és személyügyi tanácsadást végezve kapcsolódott be a versenyszféra vérkeringésébe.

A katonai felsőfokú tanulmányai után elvégezte az Államigazgatási Főiskolát, valamint szakosító diplomát szerzett a Corvinus Egyetem Államigazgatási Karán is. Közigazgatási szakvizsgával, angol és francia nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

A Magyar Veterán Repülők Szövetségének főtitkára.