hu | en

Bemutatkozás

A Bányai & Partners Consulting Kft. mögött egy több évtizedes magyarországi, és nemzetközi tapasztalatokkal valamint széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkező, kiválóan teljesítő csapat áll.

A mi erőnk a fejvadászat és a karriermenedzsment. Munkaerő-közvetítéssel foglalkozó vezetési tanácsadó társaság vagyunk. Egy hely azok számára akik karrierjüket másik szervezetnél szeretnék tovább építeni és egy hely azon gazdasági szervezetek számára akik szeretnék megtalálni azokat a leendő kollégáikat akikben minden esély meg van arra, hogy szervezetük elkötelezett tagjaivá válhassanak.

Célunk szilárd és hosszú távú kapcsolatot teremtve hidat képezni a két fél között.

Megtalálni a legjobb jelölteket és a tehetségeket nem könnyű feladat. Megtartani viszont őket még nagyobb kihívás. A Bányai & Partners Consulting birtokában van annak a tudásnak amellyel a legnehezebb kihívásoknak is megfelel globálizálódott gazdasági viszonyaink között. Innovatív megoldásainkkal partnerek vagyunk az emberi erőforrás profit termelő képességének maximalizálásában és a humán erőforrás folyamatok optimalizálásában.

Mi különböztet meg minket másoktól a piacon?

Üzleti filozófiánk az élethosszig tartó karriermenedzsment és gondoskodás. Mi barátként szeretnénk viselkedni ezért átlagon felül is teljesítünk. Személyre szabott támogatásunkkal a jelenben kívánjuk igazán megalapozni azon pályázóink jövőjét akik megtisztelnek minket bizalmukkal.

Munkatársaink

Bányai Tibor - ügyvezető igazgató

Pályafutását 1979-ben a hadseregben kezdte. Páratlanul sikeres karriert futott be. Végigjárta a ranglétra összes fokát, és szinte minden vezetői- és döntéselőkészítői pozíciót betöltött a dandárparancsnoki beosztásig bezárólag. A honvédelem kötelékében szerezte meg korszerű, vezetés- és szervezéstudományi, társadalomtudományi, természettudományi, műszaki tudományi elméleti és gyakorlati módszertani ismereteit, melyeket mind a mai napig kiválóan tud hasznosítani.

Mintegy másfél évtizede merőben új karriert kezdett és azóta HR területen ténykedik. Zöldmezős beruházások specialistája.

A világhírű japán TDK magyarországi vállalatánál humán erőforrás és adminisztrációs igazgatóként, a humán erőforrás teljes vertikumát felölelő tevékenységet végzett. 2000-ben lehetőséget kapott Hollandia második legrégibb vállalatánál a Ten Cate Enbi-nél egy zöld mezős beruházással kapcsolatos tevékenység megszervezésére. Majd a GE-nél a világ egyik legkorszerűbb HR rendszerében dolgozhatott. 2006-ban következett a Hankook Tire gigantikus beruházása, ahol humán erőforrás vezetőként segítette a HR teljes vertikumának kiépítését, működtetését egészen 2011 végéig. 2012-ben megalapította a Bányai & Partners Consulting Kft-t. 2014-tól két és fél éven keresztül az indiai Apollo Tyres első alkalmazottjaként a vállalat 475 millió eurós zöldmezős beruházásán több területért is felelős (közöttük HR) vezetőként dolgozott. 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett Master of Business Administration, korábban pedig a Lengyel Nemzetvédelmi Egyetemen okleveles katonai vezető diplomát. 

A Magyar Vöröskereszt gazdasági tanácsadó testületének valamint a Dunaújváros Felsőoktatásáért Alapítvány kuratóriumának volt tagja.

Lengyelül folyékonyan, angolul társalgási szinten beszél.

Vilner Péter - vezető tanácsadó

Munkássága a humán erőforrás szakmában több mint három évtizedes múltra tekint vissza. Legutóbb a Honvédelmi Minisztérium humánstratégiáért felelős osztályvezetőjeként dolgozott 2010-ig. Feladata volt - többek között - a humán erőforrás tervezés irányítása, a honvédelmi tárca humánstratégiájának kialakítása, a végrehajtás felügyelete, munkakörelemzés és értékelés, a jogviszonyhoz kapcsolódó jogalkotási feladatok végzése, a humán és személyügyi kontrolling tervezése, végrehajtása. Több éven keresztül felelt a honvédségnél szolgálatot teljesítő katonák karrier rendszeréért, a teljesítmény értékelés követelményeinek meghatározásán keresztül az értékelések megszervezéséért és végrehajtásáért. Kiemelt feladata volt a külföldi szolgálatot vállalók kiválasztása, felkészítése valamint a hazatérést követő beosztásba helyezésük előkészítése.

Részt vett a katonai alap- és felsőfokú képzések keretszámainak meghatározásában, felelős volt a hazai és külföldi beiskolázási, képzési tervek elkészítéséért. Fontos szerepet vállalt a katonai szolgálat egészét meghatározó jogszabályok kidolgozásában.  A humán- és személyügy területen szerzett tapasztalatát vezető katonai beosztásai is megalapozták.

A katonai pályafutása alatt megszerzett tudást és tapasztalatot hasznosítva szakértőként és elemzőként különböző polgári cégeknél dolgozott, majd saját céget alapítva, munka- és személyügyi tanácsadást végezve kapcsolódott be a versenyszféra vérkeringésébe.

A katonai felsőfokú tanulmányai után elvégezte az Államigazgatási Főiskolát, valamint szakosító diplomát szerzett a Corvinus Egyetem Államigazgatási Karán is. Közigazgatási szakvizsgával, angol és francia nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

A Magyar Veterán Repülők Szövetségének főtitkára.

Lucsányi Patrik - irodavezető

A humánerőforrás szakma iránti érdeklődését az egyetemi szakkollégiumban folytatott toborzási és kiválasztási folyamatok keltették fel. Tanulmányai során - mintegy két éven keresztül - több hallgatói szervezetnek is aktív vezetője volt.  Közgazdász tudását és rátermettségét országos szintű üzleti szimulációs versenyeken bizonyította.

Szakmai gyakorlatra a világ egyik legnagyobb szállodaüzemeltető vállalatánál tett szert, ahol betekintést nyerhetett egy regionális központi iroda stratégiai HR szervezetébe. Az itt eltöltött idő alatt számos HR szabályzat és projekt kidolgozásában és megvalósításában vett részt.

Pályafutását 2019. január 01-től a Bányai Consultingnál folytatja, ahol sikeresen sajátítja el az agilis toborzás fortélyait.

Mező Balázs – Toborzási munkatárs

Egyetemi tanulmányait 2015-ben kezdte az Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia szakán. A kellő szakmai alapok megszerzése mellett kialakult nála az a szakmai munkásságát meghatározó humánközpontú és empatikus hozzáállás is, amely olyannyira jellemzi magatartását. Diplomamunkáját a videojátékok karaktereire kivetített és a játékos valós személyiségének összehasonlításából írta, mely egyöntetű elismerést kapott.

HR karrierjét a Prohuman-nál, Magyarország meghatározó HR szolgáltatójánál kezdte gyakornokként. Lehetősége nyílott elméleti tudásának a gyakorlatban történő elmélyítésére. Itt ismerkedett meg a nagyvolumenű munkaerőtoborzással és az alkalmi munkavállalók kölcsönzésével. Egyetemi tanulmányainak befejezése után került a Bányai & Partners Consulting Kft-hez, ahol a szakmai csapat legfrissebb tagjaként kapcsolódott be a szellemimunkaerő-toborzás vérkeringésébe.

A Magyar Pszichológiai Társaság tagja.